Tule rahvusvahelise noortefoorumi esinejaks

13. aprill 2022

Täiendatud 05.05.2022


Lastekaitse Liit koos lapse õiguste saadikutega otsib inimesi, kelle jaoks on laste kaasamine poliitika kujundamisse oluline teema ning nad on valmis seda avama rahvusvahelisel noortefoorumil.

2020. aastal võitis Eesti õiguse korraldada iga-aastast ISPCAN (International Society for the Prevention of Child Abuse & Neglect) Euroopa kongressi, kuhu on oodata mitusada rahvusvahelist delegaati. Neli päeva kestev kongress „Lastekaitse kõige haavatavamatele lastele ja peredele“ toimub 13.-16. juunil 2022 Tallinnas. 

Kõnealuse kongressi raames leiab 15. juunil aset noortefoorum, mille põhiteemaks on “Laste kaasamine poliitika kujundamisse”. Lastekaitse Liit kutsub üles inimesi, kellel on kõnealusel teemal midagi kaasa rääkida, kandideerima esinejaks täites spetsiaalse vormi enne 15. maid.

Noortefoorumi korraldusmeeskond valib 22. maiks kõikide vastanute vahel välja need, kes saavad õiguse osaleda teemade esitlemisel või aruteludes.