Aita valida Eesti esindajat Eurochildi noortekogus

22. veebruar 2022

Lastekaitse Liit kuulutab välja Eesti esindaja valimised Eurochildi noortekogusse. Sellel aastal kandideerivad uueks Eesti esindajaks Eurochildi noortekogus lausa kolm noort – Elisabet Kruusmets ja Tuule Pihol Kalamaja Põhikoolist ja Aveli Heletuli Tõrva Gümnaasiumist.

“Eurochild on üks peamistest Euroopas lapse õigustega tegelevatest organisatsioonidest, mille eesmärgiks on tuua lapsed “Euroopa südamesse”. Et ka kõige suuremates ja tähtsamates otsustusprotsessides oleks laste heaolu tagatud ning parimal juhul neid ka kaasatud. Eurochildi noortekogu liikmena saad aidata kaasa sellele, et iga Eestimaa noor saaks kuuldud ka Euroopa tasandil,” selgitas Kärg Valner, Eesti esindaja Eurochildis aastatel 2019-2022.

Kutsume üles lapsi vanuses kuni 18. eluaastat hääletama selle kandidaadi poolt, keda nad sooviksid näha uue Eesti esindajana Eurochildi noortekogus. Hääletada saab Google Forms keskkonnas kuni 27.02.2022 kell 17.00.

 

Päise pilt: Freepik.com