MEEDIAKAJASTUSED | Tänavu sai tasuta perealast juriidilist nõu rekordarv inimesi

17. detsember 2021

Lastekaitse Liit on koostöös Eesti Advokatuuriga pakkunud tasuta juriidilist nõustamist perekonnaõigust puudutavates küsimustes juba 11 aastat. Tänu paindlikule meelele, toimivale koostööle ja advokaatide soovile panustada, sai sellel aastal tasuta nõu rekordiliselt 217 inimest.

Lastekaitse Liidu ja Eesti Advokatuuri koostööprojekti “Hea nõu lastega peredele” raames on alates 2010 olnud kõige suurema mahuga nõustamiste aasta 2017, mil advokaadid nõustasid aastas kokku 154 inimest. Nüüd, ajavahemikus 6.01-15.12, toimus projekti raames rekordiliselt kokku 217 nõustamist ja seda nii eesti, vene kui ka inglise keeles. Venekeelseid nõustatavaid oli tänavu 60 ja ingliskeelseid 1. Nõustamised toimusid COVID-19 tingitud eriolukorrast lähtuvalt telefonitsi, mistõttu jäi projekti ajaloos esimest korda ära anonüümse tagasiside küsitlus.

Vastavasisuline uudis avaldati järgnevates meediakanalites: