Kuidas tähistatakse lastekaitsepäeva Eestimaa eri nurkades?

1. juuni 2021

Käesoleva aasta lastekaitsepäev on eriline, sest esmakordselt on see nii riiklik tähtpäev kui ka lipupäev. Käesolevas artiklis on MTÜ Lastekaitse Liit kogunud kokku teateid, kuidas tähistatakse lastekaitsepäeva Eestimaa eri nurkades.

11.11 – “Teeme lapsele pai” ja avame südameid  /  FB üritus
18.45 – ETV ekraanil “Lastega ja lastele” tunnustusauhindade üleandmine presidendi roosiaias. Vaata ja saa teada, kes on tänavused “Lapse suur tegu”, “Muutuste looja” ja “Elutööpreemia” laureaadid ning millega nad tegelevad.

Sotsiaalkindlustusametil valmisid lastekaitsepäevaks toredad kolm videoklippi:
Õed-vennad,
Jalka ja Kool


💛 Lastekaitsepäeval avame südameid 💛

Neidsamu “Teeme lapsele pai” paisid saab teha ka distantsilt, helistades endale kallitele inimestele või siis avades pai saajatele südame. Selleks lõika paberist välja süda ja kirjutada sinna sisse pai saaja(d) või siis lihtsalt #lapselepai.

Olete oodatud osalema!

Lastekaitse Liidu kollektiivi südamete avamine


Lastekaitsepäeva sündmused üle vabariigi

Lastekaitsepäevaga seonduvaid sündmusi leiab veel Kultuurikava.ee veebilehelt.


Loe lisaks:

12.11.2020 HEA UUDIS: lastekaitsepäevast saigi riiklik tähtpäev ja lipupäev