MEEDIAKAJASTUS | “Õhtu!” saade: Kas lapsevanem tohib uurida, kellega laps telefonis suhtleb?

30. november 2022
image_print
“Hetkel on kõige suurem ootus saada kätte laste vahetu arvamus erinevatel teemadel,” rääkis Lastekaitse Liidu lapse õiguste saadikute mentor Triin Sooäär eile Kanal 2 “Õhtu!” saates, kus käis tutvustamas Laste Raportit.
Tegemist on ÜRO Lapse Õiguste Komiteele mineva laste endi kokku pandud ülevaatega sellest, kuidas Eesti lastel läheb ning mis neile muret ja rõõmu valmistab. Neile on seejuures abiks Õiguskantsleri Kantselei laste ja noorte õiguste osakonna nõunikud ning Lastekaitse Liidu töötajad.

Räägi kaasa

Mida võiks sinu arvates ÜRO Lapse Õiguste Komitee teada Eesti laste olukorrast? Kui oled alla 18-aastane laps või noor, pane oma mõtted kirja SIIN.

Vaata ja kuula kogu intervjuud: “Kas lapsevanem tohib uurida, kellega laps telefonis suhtleb?”

Pilt: “Õhtu!” saate ekraanitõmmis