11.11.22 kell 11.11 märka eeskuju!

11. november 2022

Kes on Sinu eeskujud? Täna, 11. novembril tähistatakse eeskujupäeva ning kell 11.11 toimub sel puhul ka Facebooki sündmus Märkan eeskuju. Võta see hetk, et mõelda oma eeskujudele ning anna neile sellest ka teada! 

Eeskujuliikumisega Valge Õhupall liitunud organisatsioonid kutsuvad kõiki eestimaalasi võtma täna ühendust neid inspireerinud eeskujudega. Tunnustades eeskujusid anname neile teada, et nende sõnad ja teod on meile olulised väärtusruumi majakad, mis aitavad meil õigel kursil püsida.

Üllatagem neid tänuavaldusega sotsiaalmeedias postituste või videopöördumistega. Samuti saab eeskujusid tunnustada avalikel sündmustel, silmast silma kohtumistel, helistades ja saates sõnumeid.

Sotsiaalmeedias tänu avaldades kasuta palun teemaviited: #eeskujupäev #MärkanEeskuju #märkame11hoiame11

“Eeskujudel on suur roll meie väärtusruumi loomisel ja mõju igapäevaste otsuste langetamisel. Meil kõigil oma eeskujud, kes meid on mingitel hetkedel inspireerinud ja näidanud ette tee, mida mööda me liigume. Sageli ei tea need inimesed, et nende lausutud sõnal või tehtud teol võiks olla kellegi teise jaoks oluline väärtus,” ütles eeskujuliikumise Valge Õhupall eestvedaja Tamo Vahemets.

Video ja pusle 

Viimaseid päevi, kuni 13. novembrini, on võimalik enda eeskujust tehtud videoklipp saata temaatilisele konkursileMinu kangelane, minu tõeline päästeingel!, kus Lastekaitse Liit ja Eesti Noorsooteater ootavad 7-21-aastaste laste ja noorte videoklippe.
Tänane eeskujupäev leidis loomulikult enda koha ka meie lapse õiguste kuu kalendri õnneliku lapse pusles, kus 11.11.2022 on eeskujude päralt. Lapse õiguste kuu kalendri kõik senised pusletükid leiate meie kodulehelt


Võta see hetk, et mõelda oma eeskujudele ning anna neile sellest ka teada!

Eeskujuliikumise lisainfo: