Kuidas kasvatada last nii, et temast saaks julge, hooliv ja õiglane inimene, kui suurema osa ajast veedab ta hoopis lasteaias ja koolis?

30. oktoober 2019

Lapsed vajavad häid suhteid oma elus, et ennast õnnelikuna tunda. Oma esimesed suhete kogemused saavad lapsed perekonnast, suheldes erinevast soost ja erinevas vanuses pereliikmetega. Paljud lapsed saavad juba väga varases eas lisaks kodustele suhetele proovida suhtlemist eakaaslastega lasteaias ja koolieaks on kõigil lastel juba märkimisväärne hulk kogemusi teiste lastega suhtlemisest. Sellest kirjutab Lastekaitse Liidu ajakirjas Märka Last ja Delfi Pere ja Kodu portaalis “Kiusamisest vabaks!” programmi koolitaja Auli Andersalu-Targo

Loe edasi: https://lood.delfi.ee/perejakodu/lasteaialaps/kuidas-kasvatada-last-nii-et-temast-saaks-julge-hooliv-ja-oiglane-inimene-kui-suurema-osa-ajast-veedab-ta-hoopis-lasteaias-ja-koolis?id=77884726