Vandeadvokaadi soovitus lahutajatele: vältige igal võimalusel kohut

12. november 2018

Vandeadvokaat Maria Mägi soovitab intervjuus Delfile vältida kohtusse pöördumist. Ka kiidab ta Lastekaitse Liidu poolt pakutavat nõustamist. Loe artiklit siit.

Lastekaitse Liit on tunnustuse üle väga uhke, siiski soovitame kõigis lastega seotud küsimustes esmalt lapse elukoha järgse kohaliku omavalitsuse lastekaitsetöötaja poole. Kui pöördujale soovib lisaks nõu või ei ole rahul lastekaitsetöötaja tööga, siis soovitame pöörduda Sotsiaalkindlustusametisse.

Lastekaitse Liidu ja Eesti Advokatuuri ühine projekt “Hea nõu lastega peredele” sai alguse 2010. aastal. Vaata lisainfot kodulehelt ja lisaks leiad ka enamlevinud küsimustes nõuandvaid artikleid nii eetsi kui ka vene keeles. Link kodulehele asub siin.