Kool algab ka lapsevanematele!

2. september 2009

Lapsed haaravad taas ranitsa selga ja astuvad kooli poole. Selgeks on vaja saada korrutustabel, maakaart ja gravitatsiooniseadused. Ikka selleks, et olla tulevikus targem, tublim ja saada parem töökoht. Vanemad tuletavad neile igapäevaselt meelde, kui oluline on õppida ja pidevalt areneda.
Hea meel on tõdeda, et õppimine ja areng pole ainult laste privileegid. Ka lapsevanemad saavad hankida uusi teadmisi ja arendada oskusi, mille abil luua ja hoida vastastikku rahuldustpakkuvaid suhteid ning mis aitavad arendada laste enesedistsipliini, teiste vajadustega arvestamise oskusi, koostöövõimet ja tõstavad lapse enesehinnangut. Kindlasti on õpitud suhtemisoskustel mõju ka abikaasade vahelistele ja miks mitte ka tööalastele suhetele.
Uued lapsevanematele suunatud Gordoni Perekooli kursused peagi algamas. Värskeim koolituskalender, lisainfo ja registreerumine www.sinamina.ee