Lastekaitse Liidu aastakonverents “Kuidas elad Eestimaa laps? Lapsed muutuvas digimaailmas”

26. November 2018

Tänased lapsed sünnivad maailma, kus digitehnoloogia poolt pakutavad võimalused on nende elu loomulik osa. Võib öelda, et kasvavale põlvkonnale on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia võimalused inimõigusliku väärtusega. Lapsed on aktiivsed uue tehnoloogia kasutajad, täna on iga kolmas internetikasutaja laps.

Konverentsi teemad, leiad siit.
Ettekannete slaidid on leitavad esineja nime ja tema ettekande lühitutvustuse juures siin.
Konverents on järelvaadatav siit.
Konverentsil autasustati lapse õiguste kuu joonistusvõistluse võitjaid. Võitjate nimed ja nende tööd leiad siit.

Konverentsi “Kuidas elad Eestimaa laps. Lapsed muutuvas digimaailmas” korraldajaks oli Lastekaitse Liit koostöös Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse, Politsei- ja Piirivalveameti ning Sotsiaalkindlustusametiga rahvusvahelise projekti Targalt internetis raames.

Projekti Targalt Internetis kodulehelt leiad palju vajalike materjale arukaks internetikasutuseks.