MTÜ Lastekaitse Liit konkursi „Meie pere armastab…“ võitjad on selgunud

10. detsember 2015

Selgunud on MTÜ Lastekaitse Liit konkursi „Meie pere armastab…“ võitjad. Töid hindas žürii, kuhu kuulusid Maanteemuuseumi, PhotoPoint’i, SA Teaduskeskus AHHAA ning MTÜ Lastekaitse Liit esindajad.

15.-18. aastaste fotovõistluse I koht. Autor: Pelle Palts

15.-18. aastaste fotovõistluse I koht. Autor: Pelle Palts

Konkursile on auhinnad välja pannud Maanteemuuseum, Meremuuseum, Kohtla Kaevanduspark–muuseum ja AHHAA keskus, eriauhinna pani välja MTÜ Lastekaitse Liit. Joonistuste nooremas kategoorias sai esimese koha Mairiin Ivask (5. aastane), teise koha Isabel Sannik (6. aastane) ja kolmanda koha Kertu Lemsalu. Joonistuste vanemas kategoorias sai esikoha Eeva (11. aastane), teise koha pälvis Marlen Ööpik (11. aastane). Kolmandat kohta jagavad Darja Nikolajeva (11. aastane) ja Andrius Krišciünas (9. aastane).

Fotode kategoorias sai tunnustatud Kelian Linnas (12. aastane). Vanemas kategoorias sai esikoha Pelle Palts (17. aastane) ning teise koha sai Markus Pruudel (17. aastane).

MTÜ Lastekaitse Liit andis välja ka eriauhinna Paide Ühisgümnaasiumi 4. klassi õpilastele, kes võtsid vaevaks ja osalesid konkursil kogu oma klassiperega.

Kõikide võitjatega võetakse ühendust hiljemalt viie tööpäeva jooksul.

MTÜ Lastekaitse Liit tänab kõiki konkursil osalejaid ja soovib neile kaunist jõuluaega!