GoAdventure saadab ka sel aastal 10 Lastekaitse Liidu Lastelaagrite noort soojale maale

12. February 2015

MTÜ Lastekaitse Liit ja GoAdventure OÜ sõlmisid ka sel aastal koostöö raamlepingu ühiste huvide elluviimiseks. Kokkuleppe eemärgiks on vähekindlustatud perede ja vanemliku hoolitsuseta andekate laste arengu toetamine, motiveerimine ja innustamine.

See tähendab, et ka sel aastal saavad MTÜ Lastekaitse Liit korraldatud laagrivahetustelt Remniku õppe- ja puhkekeskusest andekad ja vähekindlustatud perede ning vanemliku hoolitsuseta lapsed reisile. GoAdventure OÜ võimaldab nende laste arengu toetamise, motiveerimise ja ande edasiarendamise innustamise eesmärgil puhkuse 10 lapsele. (10 turismituusikut Türgi Vabariiki Side kuurorti AI 5 tärni hotelli Porto Azzurro Delta kuupäevadel 10.10.2015-17.10.2015)