Taani kroonprintsess külastab Eestit ja Lastekaitse Liitu!

1. April 2014

Her Royal Highness Danish Crown Princess Mary is visiting Estonia with Mary Foundation´s  “Bullying free” program representatives. During her visit she will open the “Bullying free schoolway” confererence, organized by Child´s Ombudsman and Estonian Union for Child Welfare.
She will also visit kindergartens and schools taking part of  “Bullying free kindergarten and school” projects in Estonia. Project is lead by Estonian Union for Child Welfare.

 Tema Kuninglik Kõrgus Taani kroonprintsess Mary külastab Eestit koos Mary Fondi “Kiusamisest vabaks” programmi esindajatega 1.-2. aprillil 2014.

Külaskäigu ajal avab kroonprintsess Õiguskantsleri Kantselei ja Lastekaitse Liidu korraldatava konverentsi “Kiusamisvaba haridustee” ning külastab MTÜ Lastekaitse Liit programmi “Kiusamisest vabaks” meetodit rakendavaid Suitsupääsupesa lasteaeda ja Kadrioru Saksa Gümnaasiumit. Kroonprintsess on omanimelise Mary Fondi kaudu “Kiusamise vabaks” programmi patroon.
Visiidi raames kohtub kroonprintsess Mary President Toomas Hendrik Ilvese ja proua Evelin Ilvesega Vabariigi Presidendi Kantseleis Kadriorus. Lisaks külastab kroonprintsess Eesti Lastekirjanduse Keskust ning osaleb seminaril “Jätkusuutlik mood ärimudelina”. Visiidi lõpetab kontsert ja vastuvõtt Mustpeade Majas, kus esinevad ETV Tütarlastekoor ja Raduga kontsertkoor.