“Kiusamisest vaba lasteaed ja kool” Vikerraadios

28. January 2014

Vikerraadio saates “Huvitaja” hakatakse kajastatama MTÜ Lastekaitse Liit projekti “Kiusamisest vaba lasteaed ja kool”. Eetrisse on tulemas viis saadet: 30 jaanuaril, 6.veebruaril,  13.veebruaril, 20.veebruaril ja 27.veebruaril.

Esimeses ja teises saates räägib Merit Lage teemal “Positiivne kasvatus ja kuidas kasvada heaks lapsevanemaks?”

Merit tutvustab lapsevanema rolli elus. Räägib, miks tasakaalus ja õnnelikul lapsevanemal on õnnelikud lapsed, millised on kasvatamise pika- ja lühikeseajalised eesmärgid ning kuidas saab lapsevanem koostööd teha lasteaia ja kooliga.

Kolmandas saates on külas Tallinna Linnupesa Lasteaia Lepatriinu rühma lapsed ja õpetajad, kes räägivad sõbraks olemisest ja kiusamisest. Stuudios on lasteaia direktor Karin Saar, kes tutvustab metoodilist kohvrit.

Neljanda ja viienda saate esineja on Auli Andersalu – Targo – teema “Laste tunded”