ISE mängu 4. saade

19. April 2012

http://www.youtube.com/watch?v=399ruTu7SgA

Kui enamuse olulist ja head peab noor inimene omandama läbi traditsioonilise õppetöö, siis ISE mäng püüab läheneda ühele sellisele olulisele teemale üsna teistsuguse nurga alt.

ISE-mängu peamisteks teemadeks on tervislikud eluviisid, sõltuvusprobleemid ja alkoholi tarvitamisega seotud riskid. Teemad ja teadmised ei jõua siin aga noorteni mitte läbi loengute ja õpetuste, vaid läbi mängu ja aktiivse isetegemise.

ISE-mäng on võistluslik ja mänguline ettevõtmine, kus 4-liikmelised meeskonnad lahendavad kahe kuu jooksul igal nädalal ühe ülesande, mis on kuidagimoodi mängu teemaga seotud. Ülesannete lahendamisel ei ole kõige olulisem niiöelda „õige vastus“, vaid noorte tahe ja suutlikkus teemasse süveneda, vastuseid otsida ja lahendusi pakkuda