Pealinn | Just Film toob taas ekraanile lapse õiguste programmi

17. november 2021

Täna, 17. novembril avatakse Ungari filmiga „Metsikud juured“ juba üheteistkümnendat korda linastuv Just Filmi lapse õiguste programm. Programmiga tuuakse vaatajate ette 8 laste ja noorte elu käsitlevat filmi, mille peategelased on noored, kes enda sisemaailma alles avastavad. Filmid valiti välja 18 linateose hulgast ning valimisprotsessis osalesid lisaks spetsialistidele ka noored. 

„Lapse õiguste programmi filmid annavad erakordse võimaluse vaadata kaheks tunniks kellegi teise maailma ning teha järeldusi, kuidas oma elus juba eos selliseid asju ennetada-lahendada. Oluline on päriselt lugeda märke, kuid veelgi olulisem on neid tunda,“ ütles Lastekaitse Liidu lapse õiguste saadikute koordinaator Triin Sooäär (17), kes koos Paula Ritsi (14) ja Hellä Ivaga (16) andis oma panuse filmivalikute tegemisse.

Täismahus artiklit saate lugeda siit.