Good News: MÄRKA LAST I Lastekaitse Liidu Fondi stipendiumi said 15 noort

9. detsember 2020

Lastekaitse Liidu Fondi tänavustele stipendiumidele kandideeris üle Eesti 21 noort. Positiivse rahastusotsuse said neist 15, kellega on Eesti Rahvuskultuuri Fond sõlminud toetuslepinguid summas 8200 eurot.

Kaheksas positiivse rahastusotsuse saanud taotluses küsiti toetust sporditegevuse toetamiseks. Järgnevad muusikud, keda on viis stipendiaati. Esindatud on ka loodus- ja näitering.

ACE Logistics Estonia rahastatud fondi stipendiumid lähevad sel aastal kaheksasse maakonda. Harjumaale läks kaheksa stipendiumit, neist kolm Tallinnasse. Ülejäänud seitsme maakonna vahel jagunesid positiivsed rahastusotsused võrdselt ehk igale poole üks: Võrumaa, Tartumaa, Saaremaa, Põlvamaa, Järvamaa, Ida-Virumaa ja Pärnumaa.

Ekraanitõmmis: GoodNews