ETV+ saadet “Kes keda?” juhib erandkorras Dmitri Pastuhhov

9. detsember 2020

“Kes keda?” uurib 9. detsembri saates, kas lapsel peaks olema õigus pöörduda vaimse tervise arsti poole ilma vanemate nõusolekuta? Jah – see kiirendab probleemi lahendamist, või ei – vanemad peavad olukorda kontrollima?

Saates on külas teema üle arutamas riigikogu sotsiaalkomisjoni liige Kert Kingo (EKRE), riigikogu sotsiaalkomisjoni liige Viktor Vassiljev (Keskerakond), lastepsühholoog, sotsiaalkindlustusameti perepsühholoog Jelena Jermakova ja vaimse tervise õde Eve Viilma. Vestlust jälgivad Lastekaitse Liidu juht Ene Tomberg ja Sillamäe Lastekaitse Seltsi juht Irina Golikova (Skype’i vahendusel).

Diskussiooni juhib saatejuht Dmitri Pastuhhov.

Loe lisaks: ETV+ saadet “Kes keda?” juhib erandkorras Dmitri Pastuhhov