Tänavune lastekaitsepäeva tähistamine toimub teistmoodi ja eriliselt. Kõik on oodatud!

1. juuni 2020

Tänavune lastekaitsepäev tuleb teisiti kui varasemad ning nii on ka selle tähistamise viis teine ja mitmes mõttes eriline. MTÜ Lastekaitse Liit kutsub omalt poolt jälgima kolme tänast sündmust: ERSO live-kontserti, “Teeme lapsele pai” südamete avamiste kampaaniat ning täna kell 20.30 ETV ekraani vahendusel toimuvat “Lastega ja lastele” tunnustusauhindade üleandmist.

10:00 – ERSO live: Eino Tamberg 90. Lastelaulud YouTube´i vahenduselFB üritus
11:11
“Teeme lapsele pai” ja avame südameid  /  FB üritus
20.30ETV ekraanil “Lastega ja lastele” tunnustusauhindade üleandmine presidendi roosiaias .
Vaata ja saa teada, kes on tänavused “Lapse suur tegu”, “Muutuste looja” ja “Elutööpreemia” laureaadid ning millega nad tegelevad.

💛 Lastekaitsepäeval avame südameid

Ava Sina ka ♡

Neidsamu “Teeme lapsele pai” paisid saab teha ka distantsilt, helistades endale kallitele inimestele või siis avades pai saajatele südame. Selleks lõika paberist välja süda ja kirjutada sinna sisse pai saaja(d) või siis lihtsalt #lapselepai.

Olete oodatud osalema!

Lastekaitse Liidu FB postitus

 


Loe lisaks

Lastekaitse Liidu presidendi Ene Tombergi lastekaitsepäeva tervitus
Lastekaitse Liidu pöördumine: Mitte ainult lastele, vaid ka KOOS lastega

MÄRKA LAST  www.markalast.ee – Lastekaitse Liidu samanimelise veebiajakirja kontseptsiooni edasiarendus virtuaalseks kohtumispaigaks, mida juhib noortetoimetus (M.I.S. Mina Ise Saan) ja kus saavad kokku info, ideed ja inspiratsioon. Lapsed, noored ja täiskasvanud.