Vabatahtlike tunnustamine – esitage kandidaat!

8. oktoober 2009

Vabatahtlike tunnustamine – esitage kandidaat!

  Ametlik lastekaitsetöö on nõrgenenud, sest lastekaitsetöötajate arv on kahanenud. Sellest tulenevalt muutub vabatahtlik töö lastekaitses aina tähtsamaks. Vabatahtlik tegevus  annab ametlikule lastekaitsetööle lisaväärtust ja tuge. Lastekaitsetöö ilma heategevuseta on nagu murtud tiivaga lind.
 Mida rohkem vabatahtlikku tegevust märkame ja väärtustame ning vabatahtlikke tunnustame, seda enam tekib inimestel julgus vabatahtlikku tööd teha, ja kui sellega rohkem tegeldakse, siis saab sellest ka rohkem rääkida ja kirjutada. Tegelikult on tegusaid, ärksaid ja hoolivaid inimesi, kes oma vabast ajast ja tahtest on abivajavaid lapsi aidanud, palju.  Neil on laste aitamise vajadus ja nende tegevuses on eriline võlu. Nad on helendavad inimesed, kes kiirgavad headust ja säravate isiksustena on ühel või teisel moel vabatahtlikuna tegutsedes jätnud endast ereda ja tänuväärse jälje lastekaitse arengusse ning  on aidanud paljudel avada ukse heategevuses osalemiseks. Need inimesed omavad Eestimaa elus olulist ja märgilist rolli ning vajavad märkamist ja tunnustamist.
 Lastekaitse Liit tahab sel aastal korraldada ürituse, kus tänatakse neid, kes on palju aastaid vabatahtlikuna lastekaitsetöös osalenud, palka saamata lapsi aidanud. Kui teate mõnda lastekaitsele eriliselt pühendunud tähelepanuväärset inimest, keda peaks kindlasti vabatahtlike tänuüritusel tunnustama, siis kirjutage temast umbes poole leheküljeline edulugu ja saatke see 1. novembriks 2009 Lastekaitse Liitu (Endla 6 " 18, 10142 Tallinn) või meiliaadressile ants@lastekaitseliit.ee .
 Ettepanek peab sisaldama kandidaadi ja kandidaadi esitaja kontaktandmeid.

Lisainfo:
Ants Tammar,
Lastekaitse Liidu infokeskuse Märka Last infojuht
ants@lastekaitseliit.ee
tel.  641 84 86  51 14 665