Lastekaitse Liit tänas Jaan Metssalut

1. oktoober 2009

Lastekaitse Liit tänas Jaan Metssalut

 Lastekaitse Liit tähistas 30. septembril Tallinna Ülikoolis Koolirahu programmi 10. tegevusaastat seminariga "Koos on hea". Sellel seminaril rääkis Rapla Vesiroosi Gümnaasiumi hoolekogu esimees Jaan Metssalu  kooli hoolekogu rollist, lastevanemate kaasamisest ja osalusest soodsa õpikeskkonna loomisel.
 Jaan Metssalu ettekanne ülikooli auditooriumis tekitas diskussiooni ja kui saadi teada, et ta on olnud lastevanemate komitee ja hoolekogu esimehena 21 aastat Rapla Vesiroosi Gümnaasiumi arendamisega seotud, oli üllatus suur ja aplaus tugev. Inimest, kes on nii kaua ning nii tulemuslikult ja pühendumusega kooli hoolekogu juhtinud, Raplamaal teist ei ole. Kuna Jaan Metsalu lõpetab sel aastal hoolekogu juhtimise, avaldas Lastekaitse Liit tänu Jaan Metssalule  pikaajalise, väga tänuväärse, suure pühendumusega ja edukalt tehtud töö ning tähelepanuväärse panuse eest lapsesõbraliku koolikeskkonna loomisel.