Lääneranna Noorteportaal – GALERII: Pivarootsis algas Lääneranna Noortekeskuse suvelaager

29. juuli 2020

Soe suvepäike, kadakad, ilus Pivarootsi Õppe- ja Puhkekeskus, tore seltskond ja inspireerivad esinejad. Just nii sai eile alguse neli päeva kestev Lääneranna Noortekeskuse suvelaager, kus osalejaid kokku poolsada. Meedia– ja tantsulaagriks jagunevas laagris on lisaks Lääneranna vallale tulnud noori ka Saaremaalt, Türilt ja Tallinnast.

Tantsuteemalisi tegevusi ja töötubasid on laagris jooksvalt läbi viimas noorteseriaalist Pind tuntud Sharlotte Parvei ning Kangoo Jumps’i tuleb noortele tutvustama treener Carina Jurs.

Meediateemalistes töötubades inspireerisid esimesel päeval noori Eesti esimese heade uudiste portaali GoodNews looja Monika Kuzmina, Lastekaitse Liidu koordinaator ja Märka Last platvormi toimetaja Kristi Märk ning Märka Last noortetoimetajad Triin Sooäär ja Kulla Saatmäe. Lisaks toimusid Kaitseliidu teemalised töötoad ja mängud, mida viisid läbi Lihula Üksikkompanii mehed Karel ja Kevin Kelder ning Lõuna-Läänemaa jaoskonna naised Triin Pärnpuu, Ragne Kalmet, Marge Kelder ja Lilia Urb.

Loe ja vaata lisaks:
GALERII: Pivarootsis algas Lääneranna Noortekeskuse suvelaager ja Lääneranna Noortekeskuse suvelaager 2020