Üllatuskingitus rõdul – René Soom laulis täna juubelit tähistavale Lastekaitse Liidu presidendile ooperit

3. mai 2020

Täna, 3. mail tähistab väärikat juubelit Lastekaitse Liidu president Ene Tomberg. Sel puhul organiseerisid kolleegid talle kingituseks üllatuse, mille valik oli ajendatud sünnipäevalapse suurest armastusest ooperi vastu. Nimelt pöörduti Rahvusooper Estonia solisti René Soomi poole küsimusega, kas laulja on nõus pühapäeva hommikul sünnipäevalapse rõdule laulma minema.

Juubilar oli pahviks löödud ja sõnatu, ega osanudki esimese hooga kuidagi reageerida: “See oli nüüd küll selline üllatus. Te olete ikka uskumatud! See on vapustav, milline kingitus, et selline mees pühapäeva hommikul akna taga aariat laulmas.”

“Juubilar Ene on lihtsalt erakordselt tore inimene ja erakordseid inimesi ootavadki erakordsed üllatused!” muigas René Soom naerusuiselt.

Soov tänasel kuupäeval midagi meeldejäävat teha, oli kolleegidel juba ammu. Tõsi, eriolukorra tingimustes oli vaja olla topelt leidlik. “Teame, et ta armastab väga ooperit ja kuna me praegusel kriisiajal teda ooperisse viia ei saa, otsustasime talle ooperi koju kätte tuua,” kirjeldas Lastekaitse Liidu juhataja Varje Ojala.

Ene Tomberg. Foto. Scanpix

“Tahtsime Enet kuidagi eriliselt üllatada ning kombinatsioon, kus meiepoolsed lilled ja õnnesoovid viib kohale tema rõdul esinev ooperilaulja, tundus antud eriolukorras parim võimalik lahendus,” lisas Ojala, kes tänas selle vahva üllatuse organiseerimise eest Ene perekonda, René Soomi ja kogu Lastekaitse Liidu kollektiivi.

Ene Tomberg on olnud aastakümneid aktiivne laste huvide eest seisja. Laste tervist ja heaolu on ta pidanud oma südameasjaks nii lastearstina kui ka linnaametnikuna töötades ning paljusid muid kohustusi täites. Ta on üks Eesti lastekaitse liikumise algatajatest ja MTÜ Eesti Lastekaitse Liit asutajatest.

Täna tehtud video ja foto: Kadi Märk

 


Hea Ene!

Soovime Sulle palju armastust, tervist, soojust, sõprust, rõõmu, unistuste täitumisi ja uusi unistusi, mille nimel elada!

Lastekaitse Liidu pere