“Kiusamisest vabaks!” meeskonnaga liitus Saskia Tärk

12. veebruar 2020

Veebruaris liitus Lastekaitse Liidu programmiga “Kiusamisest vabaks!” programmi koordinaator Saskia Tärk. Esimest korda proovis Saskia Tärk koolitajana kätt 2018. aasta novembris Türil. Alates sellest õppeaastast koostab Saskia Tärk “Kiusamisest vabaks!” tunnikavasid, mis on mõeldud kasutamiseks kõigile 1.-12.klassi õpetajatele, kes peavad lugu headest omavahelistest suhetest.

“Olen väga õnnelik, et saan süvitsi tegeleda enda jaoks südamelähedase teemaga, kiusamise ennetamisega. Ühtlasi hindan kõrgelt, et saan tänu sellele kohtuda ja koostööd teha paljude inspireerivate õpetajatega üle kogu Eesti,” ütles Saskia Tärk.

Ka Saskial endal on pikaajaline töökogemus õpetajana nii koolis kui lasteaias. Ta on omandanud haridusteaduse magistrikraadi Tallinna Ülikoolis ning kaitsnud oma diplomitöö teemal „Kiusamise ennetamine ja sotsiaalse pädevuse arendamine I kooliastmes õpetajate hinnangul pilootprojekti „Kiusamisest vabaks!“” näitel”.

Mõlemad pildid on tehtud veebruari alguses Saue Gümnaasiumis toimunud kogu kooli koolitusel, mille eesmärgiks oli innustada ja juhendada terve koolipere julgust, hoolivust, austust ja sallivust suurendavate sotsiaalsete käitumismudelite rajamisel.

Tere tulemast, Saskia!