Lastekaitse Liidu koolitus “Koostöös lapse heaks!” multidistsiplinaarsele võrgustikule

10. October 2018

Täna ja homme toimub Märjamaal lapse heaolu toetavale multidistsiplinaarsele koostöövõrgustikule Lastekaitse Liidu koolitus “Koostöös lapse heaks!”.  Koostöövõrgustiku ühised arusaamad lapse õigustest, heaolu hindamisest, analüüsimisest ja multidistsiplinaarsest koostööst tagavad abivajava lapse efektiivse ja tulemusliku aitamise.

Põltsamaa võrgustikule toimus sama koolitus 27.-28. septembril, osalejad tõid koolituse tugevusena välja praktilisuse, asjatundlikud koolitajad, mitmekülgse materjali ja võimaluse võrgustikuga ühiselt arutleda ning koostööd arendada. Loe koolitustest KOV´i võrgustikele lähemalt: https://www.lastekaitseliit.ee/2018/04/lastekaitse-liit-alustab-omavalitsusi-toetavate-vorgustikukoolitustega-koostoos-lapse-heaks/

Vaata galeriid: