Lastekaitse Liidu ideekonkursi võitja on selgunud

30. November 2017

MTÜ Lastekaitse Liit korraldas lapse õiguste kuu raames lastele ja noortele ideekonkursi teemal  „Koostöös lapse heaks“. Oodatud olid ideekirjeldused mistahes vormis kõikidelt 14–18 aastastelt lastelt ja noortelt. Konkursile oodati ideid, kuidas saaks koostöös kaasa aidata, et noor ei rikuks seadust.

Ideekonkursi võitja kuulutati välja 24. novembril Lastekaitse Liidu aastakonverentsil „Kuidas elad, Eestimaa laps? Koostöös lapse heaks“.

Konkursi võitja on Marta Margareeta Bender (Tartu Katoliku Hariduskeskus, 8.a klass).

Konkursi võitja auhinnaks on reis Brüsselisse, Euroopa Parlamenti, mis toimub Euroopa Parlamendi saadiku Ivari Padar’i kutsel. Konkursi võitja sõidab Brüsselisse koos oma täiskasvanud saatjaga (lapsevanem, õpetaja, juhendaja jne).

MTÜ Lastekaitse Liit tänab konkursil osalenud lapsi ja noori!