Lastekaitse Liit ning Valio Eesti koguvad raha vähekindlustatud laste sporditegevuseks

2. mai 2016

Lastekaitse Liit ning Valio Eesti on ühendanud jõud ning otsustanud “Liblikaefekti” kampaania abil aidata ühiselt nendel lastel trennis käia, kes senimaani pole selleks vahendeid leidnud. Liikumine ning veelgi olulisemana harjumus regulaarselt liikuda on üks olulisemaid tervisliku eluviisi komponente ning just seepärast otsustati ühiselt toetada spordiga tegelemise võimalusi. Alma liblikaga kohupiimakreemide müügi pealt kogunenud heategevussumma eest makstakse välja valitud toetusesaajate poolt ära märgitud treeningu aastamakse ning lapsed saavad aasta aega käia trennis, ilma et peaks finantseeringu pärast pead murdma ja südant valutama.

Mida teha, et laste sporditegevust toetada?

Kui soovid anda oma panuse laste sporditegevusse, osta Alma väikeses topsis liblikaga kohupiimakreeme. Nii toetad Sa 1. sendiga vähekindlustatud laste sportimisvõimalusi.  Kogunenud toetusesumma aitab vähekindlustatud laste sportimisvõimaluste parandamiseks laiali jagada Lastekaitse Liit.

Alma liblikaefekti toetussumma saamise kriteeriumid ning taotlused pannakse siia lehele üles alates 01.06.2016 . Toetuste saajate hulk sõltub müügi pealt kogunenud rahasummast. Esimesed toetustesaajad saavad vabalt trennis käima hakata 2017. aasta algusest ning selleks peavad nad olema taotluse esitanud hiljemalt 15. oktoobriks 2016. aastal ning osutunud valituks. 2017. aasta toetusesaajaid teavitatakse nende valituks osutumisest hiljemalt 01.12.2016.

Kuidas ära tunda Liblikaefekti kampaania tooted?

 

Alma kohupiimakreemid, mille pealt läheb 1 sent vähekindlustatud laste sportimisvõimaluste toetuseks, leiad Sa poeletilt ülesse armsate liblikate järgi. Kinnituse, et oled õige toote ostnud, leiad Sa Alma kohupiimakreemi kaane peal asetseva märke abil.