Et suvi ei läheks luhta!

20. May 2015

Suvevaheaeg kohe käes, lastel ja vanematel plaanid tehtud. Kuid mitte kõik lapsed ei saa sõita maale või osaleda laagrites. Ja kui see on ka võimalik, siis alati ei kesta see terve suve. Soovist, et lapsed saaksid oma vaba aega kasulikult täita, on taaselustatud paljudele armasks saanud üritus – Et suvi ei läheks luhta.

2015 aasta suvel on projekt saanud sisse uue hingamise ja toimub see juulis- augustis kuues erinevas Eestimaa linnas: Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Kohtla-Järvel ja Narvas. Kavas on treeningud ja loengud kaks korda nädalas suuremates spordikeskustes juulikuu vältel. Augustis jätkuvad tegevused koostööpartneritega. Treeningud viivad läbi tunnustatud karate õpetajad ja loengute läbivaks teemaks on turvalisus ja riskikäitumine. Seda üritust aitavad toetada mitmed riigiametid ja asutused, tänu millele on üritus osalejatele – TASUTA !

Lisaks teadmistele ja oskustele, mida lapsed omandavad, saavad nad projektis osalemise eest T-särgi ja programmi lõppedes ka nokamütsi. Iga osalejal saab oma osaluskaardi, mis annab soodustusi koostööpartneritelt. Täpsemalt saate lugeda jubawww.karatesuvi.ee

Selleks, et üritusel osaleda ei ole vaja teha muud, kui leida endale sobiv linn, külastada kodulehte ja saata registreerumise taotlus. Juba esmase kohaletulekuga saab laps treeningsärgi ja osalejakaardi.