Lastekaitse Liidu seminar „Samal poolel – lapse poolel“

5. March 2015

MTÜ Lastekaitse Liit korraldab 06.04.2015 koostöös Eesti Advokatuuri ja Tallinna Ülikooliga õigusalaste seminaride sarjas „Samal poolel – lapse poolel“  IV seminari lastekaitsetöötajatele ja lastekaitsetöötaja ülesandeid täitvatele sotsiaaltöötajatele. Seminar „Samal poolel – lapse poolel“  keskendub sellel korral suhtlusõigusele ja täitemenetlusele.

Päevakava leiate siit. Korraldaja jätab endale õiguse teha päevakavas muudatusi.

Seminaril vahetatakse kogemusi ja jagatakse teadmisi, mõtteid, nõuandeid ja tõlgendusvõimalusi, mida igapäevatöös kasutada. Seminar on TASUTA ja toimub projekti „Hea nõu lastega peredele“ raames, mida rahastab Justiitsministeerium.

Kohtade arv on piiratud. Registreerimine kuni 23. märtsini 2015 või kuni kohti jätkub e-mailil:liit@lastekaitseliit.ee

NB! Kuna professor Michael LaSala teeb oma praktilise ettekande inglise keeles, palun registreerimisel anda teada, kas vajate inglisekeelset tõlget.

Teie küsimused ja aktiivne osavõtt on väga oodatud!