MTÜ Lastekaitse Liit avaldab kaastunnet Viljandis Paalalinna koolitulistamise käigus hukkunud õpetaja lähedastele ja kooliperele

28. October 2014

Alles 1. septembril kuulutati Viljandis välja Koolirahu, mille sõnumiks oli «Üheskoos». Üheskoos oleme tugevamad, üheskoos on meid paremini kuulda, üheskoos jätame endast maha suurema jälje. Üheskoos on üleskutse märgata teist enda kõrval. Koolirahu ei ole iseenesestmõistetav, selle nimel on vaja kõigil iga päev tööd teha.

Eilne on tragöödia – selliseid juhtumeid ei tohi kunagi tekkida ei kodus ega koolis. Me peame suutma ennetada taoliste sündmuste asetleidmist Eesti koolides. Ometi on see toimunud. Lastekaitse Liit avaldab kaastunnet tulistamise tagajärjel hukkunud õpetaja lähedastele ja kooliperele!

Lugupidamisega,

Martin Medar
MTÜ Lastekaitse Liit juhataja