Lastekaitse Liit osaleb Tartu Ülikooli ühiskonnateaduste instituudi lapse õiguste teemalises töötoas

17. October 2014

Täna, 17. oktoobril toimub Tartus Tartu Ülikooli ühiskonnateaduste instituudi aastakonverents „Eesti vajab insenere“. Kohal on ka Lastekaitse Liidu esindajad Kiira Gornischeff ja Martin Medar, kes räägivad kaasa töötoas „Lapse õiguste distsipliinide ülene õpetamine ja õppimine“. Arutletakse selle üle, miks on oluline õpetada ja õppida lapse õigusi ning räägitakse, kuidas lapse õiguste õppemoodul üldse alguse sai.

Peale Lastekaitse Liidu löövad kaasa ka Sotsiaaltöö õppetooli ja TÜ õigusteaduskonna esindajad. Osalejad jagavad esimesi kogemusi ühiselt välja töötatud lapse õiguste mooduli rakendamisest.

Töötuba juhib Judit Strömpl, kaasa räägivad Dagmar Kutsar ja Marju Selg ning Merle Linno, õigusteaduskonna õppejõud Katre Luhamaa, prokurör Raul Heido, vanemkorrakaitseametnik Marina Paddar ning Kiira Gornischeff ja Martin Medar Lastekaitse Liidust.