KUTSE – Tule osale Lastekaitse Liidu aastaseminaril!

4. November 2013

Kutsume just Sind osa võtma ja osa saama MTÜ Lastekaitse Liit poolt korraldatud aastakonverentsist “Kuidas elad Eestimaa laps? Laps reformitormis!“,  mis toimub 14. novembril, algusega kell 10.00 Eesti Rahvusraamatukogus.

Sel aastal on fookuses kavandatavad muutused ühiskonna taustal, mis omakorda mõjutavad laste elu siin, praegu ja tulevikus.  Kolm pikka sammu ja kolm suurt reformi s.o.  haldus- , haridus- ja uus lastekaitseseadus tuleb konverentsiõhustikus arutlusele läbi ministrite ettekannete  ja sellele järgnevate debattide. Olen veendunud, et mitmepoolne informeeritus ja arutelu rikastab ühisseisukohti vajalike muutuste teel. Ettekannetega astuvad üles minister Jaak Aaviksoo, minister Siim Kiisler  ning noored, analüütikud, ajakirjanikud, teadlased jne. omapoolsete ettepanekute ja kommentaaridega. Päev toob põnevust ja rikastab meid arvamuste paljususega.

Registreeru palun konverentsile siit ja konverentsist osavõtt on Sulle tasuta.

Konverentsi päevakava ning materjaliga saab tutvuda konverentsi kodulehel, mis on leitav siit.

Lisainfo: mart@lastekaitseliit.eehttp://konverents.lastekaitseliit.ee/