Pangad ja Lastekaitse Liit annavad nõu lastega peredele

16. June 2010

 

Täna 16.juunil (eesti keeles) ja homme 17.juunil (vene keeles) algusega kell 15.00 toimuvad MTÜ Lastekaitse Liidu ja Eesti Pangaliidu heategevusliku koostööprojekti raames esimesed rühmakursused lapsevanematele, kuidas pere-eelarvet paremini planeerida ning võimalikke rahamuresid ennetada. Koolitajateks on tippspetsialistid Swedbank"ist ja Sampo pangast. Koolitus toimub Lastekaitse Liidu koolituskeskuses Endla 4, VI korrus.

 

Pangaliidu tegevdirektori Katrin Talihärmi sõnul on Pangaliit heameelega tegemas Lastekaitse Liiduga koostööd. "Oskus tasakaalustada igapäevane pere-eelarve ning arusaam tagavararaha vajadusest on oluline viia kõikide inimesteni. Esmatähtis on aga saavutada kiire ja praktiline teadlikkuse tõus just lastega perede hulgas ” selgitas Katrin Talihärm.

 

Pankade soov panustada lastega perede murede lahendamisse on väga tänuväärne," ütles Lastekaitse Liidu juhataja Alar Tamm.

 

Nõupäevad Lastekaitse Liidu ja Eesti Pangaliidu koostöös jätkuvad ka sügisel.

 

 

Pressiteate koostas

 

Malle Hallimäe

Lastekaitse Liit

Tel 56 676 358