Perekeskus Sina ja Mina alustab nõustamistega

17. August 2009

Aitame muredega toime tulla!
Perekeskus Sina ja Mina alustab uut hooaega nõustamistega.
Perekeskus Sina ja Mina spetsialistid on suvepuhkuselt naasnud ja nõustamisteenus taas täies mahus avatud. Ootame sind vastuvõtule, kui suhteprobleemid on üle pea kasvamas, lastega kontakt kadumas või lihtsalt raske leida murede kõrvalt jõudu igapäevaeluga toime tulemiseks. Meie nõustajad on kogenud töös nii täiskasvanute kui lastega.
Hetkel on teenus avatud Tallinna Vanalinnas Pikk tn 36. Hinnakirja ja info nõustajate kohta leiad meie kodulehelt www.sinamina.ee
Endiselt ootab kõiki lugema ja kirjutama Perefoorum, kus saab anonüümselt nõu küsida Perekeskus Sina ja Mina spetsialistidelt, kes on väljaõppinud psühholoogid, terapeudid ja nõustajad. Sõbralikus õhkkonnas püüame toetada sind ka kõige suuremate murede korral. Internetinõustamine on täiesti tasuta. Perefoorum asub: www.sinamina.ee/foorum